De Vereniging

Duikvereniging Buddydivers is ontstaan toen in oktober 1990 enkele enthousiaste duikers met het idee kwamen om een vereniging op te richten. Op 13 april 1991 zijn ze officieel van start gegaan. Ondertussen is de vereniging uitgegroeid tot een gezellige en sportieve club.

Op dit moment bestaan de Buddy Divers uit ongeveer 30 actieve leden die op zaterdagavond trainen in het zwembad van sportcentrum "Aoreven" te Heythuysen. Na het trainen is het gezellig vertoeven met de leden in de kantine van Aoreven. Het zwembadseizoen start eind september en gaat door tot half mei. In het voorjaar en de zomer hebben we de nodige buitenactiviteiten.

Heeft u ook interesse gekregen in de duiksport? Wilt u leren duiken zoals Jacques Cousteau? Wilt u de mooie onderwaterbeelden uit "The Silent World" zelf eens aanschouwen? Niet iedereen kan bereiken wat Cousteau heeft bereikt, maar het begin kan bij ons worden gemaakt. U kunt geheel vrijblijvend bij ons een proefduik maken en maak kennis met de club van de Buddy Divers. Laat het even weten wanneer u wilt komen.